MegaWhite

Megawhite Blue Fusion is een innovatief product dat, geactiveerd door een LED-lamp, zorgt voor wittere tanden in slechts 15 minuten. Dankzij Megawhite kan je meer verdienen zonder extra inspanning of personeel. De klant voert de behandeling volledig zelfstandig uit door de stappen op de verpakking of de step-by-step poster te volgen. De exclusieve Blue Fusion technologie zorgt voor een gegarandeerd resultaat zonder pijn of gevoeligheid. Het product is veilig, efficiënt en bevat geen peroxide. Megawhite is een toonaangevend merk dat producten op de markt brengt die volledig conform zijn met de wetgeving.

De MegawhiteTM Blue Fusion cartridge is een mondstuk gevuld met 100% peroxide-vrije gel die, in combinatie met een High Power LED-lamp, verkleuring van tanden verwijdert en tanden witter maakt. De klant doet alles zelf, waardoor jij je handen vrij hebt om terwijl een andere behandeling uit te voeren. 

Het resultaat blijft ongeveer 8 weken zichtbaar. Het drinken van koffie, thee of roken heeft een invloed op het effect en kan het resultaat sneller doen verdwijnen. 

ASAP Nails & Beauty Academy biedt gratis infosessies aan om de werking van het product en de wetgeving hieromtrent te verduidelijken. Meld je hiervoor aan door een e-mail te sturen naar inschrijving@asap-nails.com.